golagu Golagu adalah media musik digital gratis dengan jutaan link download audio mp3, video mp4, dan lirik lagu. Dapatkan semua konten download paling lengkap dan terbaru.

Meninggal, Inilah 10 Karya Terbaik Didi Kempot

5 min read

Semua pecinta musik Campursari, Dangdut, Koplo terutama para Sobat Ambyar sedang berduka atas meninggalnya Didi Kempot di Solo, Jawa Tengah, Selasa (5/5/2020).

Didi Kempot meninggal pada usia 53 tahun. Beliau lahir pada 31 Desember 1966 di Surakarta.

Berkarya lebih dari 30 tahun, Didi Kempot memiliki banyak lagu lagu yang menghibur, berarti, membekas bagi puluhan juta masyarakat Indonesia bahkan luar.

Didi Kempot adalah pahlawan bagi para musisi jaman sekarang, karya karya beliau menginspirasi para musisi baru saat ini.

Inilah 10 lagu karya Didi Kempot yang paling populer saat ini

1. Banyu Langit

Sworo angin angin sing ngeridu ati
Ngelingake sliramu sing tak tresnani
Pingin nangis ngetoke eluh neng pipi
Suwe ra weruh senadyan mung ono mimpi

Ngalemo ngalem neng dadaku
Tambanono roso kangen neng atiku
Ngalemo ngalem neng aku
Ben ra adem kesiram udan ing dalu

Banyu langit sing ono dhuwur khayangan
Watu gedhe kalingan mendunge udan
Telesono atine wong seng kasmaran
Setyo janji seprene tansah kelingan

Ademe gunung merapi purbo
Melu krungu swaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purbo
Sing ning langgran wonosari jogjakarta

Janjine lungane ra nganti suwe-suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungane ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane

Banyu langit sing ono dhuwur khayangan
Watu gedhe kalingan mendunge udan
Telesono atine wong seng kasmaran
Setyo janji seprene tansah kelingan

Ademe gunung merapi purbo
Melu krungu swaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purbo
Sing ning langgran wonosari jogjakarta

Janjine lungane ra nganti suwe-suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungane ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane

Lirik Lagu Banyu Langit oleh Didi Kempot

👉 Download Lagu Banyu Langit oleh Didi Kempot MP3

2. Tatu

Senajan kowe ngilang, ra biso tak sawang
Nanging neng ati tansah kelingan
Manise janji – janjimu kuwi
Nglarani ati

Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo
TATU sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye tenane

Opo aku salah yen aku kondho
Opo anane
Ceritane tresno naliko biyen
Aku lan kowe

Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo
TATU sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye tenane

Opo aku salah yen aku kondho
Opo anane
Ceritane tresno naliko biyen
Aku lan kowe

Lirik Lagu Tatu oleh Arda, Ciptaan Didi Kempot

👉 Download Lagu Tatu oleh Arda, Ciptaan Didi Kempot MP3

3. Cidro

Wis sakmestine ati iki nelongso
Wong seng tak tresnani mblenjani janji
Opo ora eling naliko semono
Kebak kembang wangi jroning dodo

Kepiye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang loro kaya mengkene
Remok ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebulmu lamis wae

Gek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki

Mlerat bondo seje karo uripmu
Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro seikine cidro

Kepiye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang loro kaya mengkene
Remok ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebulmu lamis wae

Gek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki
Mlerat bondo seje karo uripmu

Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro seikine cidro

Lirik Lagu Cidro oleh Didi Kempot

👉 Download Lagu Cidro oleh Didi Kempot MP3

4. Pamer Bojo

Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Seperti ini rasanya orang menahan kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Siang malam hatiku rasanya gelap
Tansah kelingan kepingin nyawang
Masih teringat ingin melihat
Sedelo wae uwis emoh tenan
Sebentar saja sudah tidak mau

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Mengingkari janji, teganya kamu berbohong
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Sampai sekarang lamanya aku menunggu
Nangis batinku nggrantes uripku
Menangis batinku, merana hidupku
Teles kebes netes eluh neng dadaku
Basah kuyup menetes air mata di dadaku

Dudu klambi anyar sing neng njero lemariku
Bukan baju baru yang ada di dalam lemariku
Nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku
Tapi suami baru yang kamu pamerkan kepadaku
Dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku
Bukan harum mawar yang ku lihat di mataku
Nanging kowe lali ngelarani wong koyo aku
Tapi kamu lupa menyakiti orang seperti aku

Nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
Kenapa suka aku kalau hanya menyakitiku
Pamer bojo anyar neng ngarepku
Memamerkan suami baru di depanku

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Mengingkari janji, teganya kamu berbohong
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Sampai sekarang lamanya aku menunggu
Nangis batinku nggrantes uripku
Menangis batinku, merana hidupku
Teles kebes netes eluh neng dadaku
Basah kuyup menetes air mata di dadaku

Dudu klambi anyar sing neng njero lemariku
Bukan baju baru yang ada di dalam lemariku
Nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku
Tapi suami baru yang kamu pamerkan kepadaku
Dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku
Bukan harum mawar yang ku lihat di mataku
Nanging kowe lali ngelarani wong koyo aku
Tapi kamu lupa menyakiti orang seperti aku

Nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
Kenapa suka aku kalau hanya menyakitiku
Pamer bojo anyar neng ngarepku
Memamerkan suami baru di depanku

Nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
Kenapa suka aku kalau hanya menyakitiku
Pamer bojo anyar neng ngarepku
Memamerkan suami baru di depanku

Lirik Lagu Pamer Bojo oleh Didi Kempot

👉 Download Lagu Pamer Bojo oleh Didi Kempot MP3

5. Prawan Kalimantan

rino wengi tansah kelingan
perawan ayu kalimantan
bantal guling tak sayang sayang
nganti koyo wong kedanan

cempedhak mas dudu nongko
mbiyen cedhak ra wani kondho
neng opo sliramu lungo
ninggal mulih ra kondho kondho

saben dino aku ngalamun
tekan omah atiku bingung
jane tresno ra wani nembung
rasane koyo wong linglung

w-ngi w-ngi banyune sabun
tak rew-ngi adus kungk-m
trenaku ra bakal alum
tak enteni yen mase purun

aduuuh pak’e mak’e aduuuh
hatiku rindu, kangen tenanan
kangmasku pulang, kangmasku mulih
neng tanah sebrang

aduuuh pak’e mak’e aduuuh
hatiku rindu, kangen tenanan
kangmasku pulang, kangmasku mulih
neng tanah sebrang

beninge banyu kalimantan
mbiyen sing tak ombe sayang
ngelingake naliko mbiyen kenalan

rino wengi tansah kelingan perawan ayu kalimantan
bantal guling tak sayang sayang, nganti koyo wong kedanan
cimpedak mas dudu nongko, mbiyen cedhak rawani kondho
neng opo sliramu lungo, ninggal mulih ra kondho kondho

aduuuh pak’e mak’e aduuuh, hatiku rindu, kangen tenanan
kangmasku pulang, kangmasku mulih, neng tanah sebrang
aduuuh pak’e mak’e aduuuh, hatiku rindu, kangen tenanan
kangmasku pulang, kangmasku mulih, neng tanah sebrang

beninge banyu kalimantan mbiyen sing tak ombe sayang
ngelingake naliko mbiyen kenalan

saben dino aku ngalamun, tekan omah atiku bingung
jane tresno ra wani nembung, rasane koyo wong linglung
w-ngi w-ngi banyune sabun, tak rew-ngi adus kungk-m
tresnoku ra bakal alum, tak enteni yen mase purun, tak enteni yen mase purun

Lirik Lagu Prawan Kalimantan (ft. Yan Vellia) oleh Didi Kempot

👉 Download Lagu Prawan Kalimantan (ft. Yan Vellia) oleh Didi Kempot MP3

6. Layang Kangen

Layangmu tak tompo wingi kuwi
Wis tak woco opo karepe atimu
Trenyuh ati iki moco tulisanmu
Ra kroso netes eluh ning pipiku

Umpomo tanganku dadi suwiwi
Iki ugo aku mesti enggal bali
Ning kepriye maneh mergo kahananku
Cah ayu entenono tekaku

Reff:
Ra maido sopo wong sing ora kangen
Adoh bojo pingin turu angel merem
Ra maido sopo wing sing ora trenyuh
Ra kepethuk sawetoro pingin weruh
Percoyo aku, kuatno atimu
Cah ayu entenono tekaku

Lirik Lagu Layang Kangen oleh Didi Kempot

👉 Download Lagu Layang Kangen oleh Didi Kempot MP3

7. Kangen Nickerie

Sepine wengi iki
Neng kene aku ngenteni

Kesuwen-suwene wis pirang sasi
Neng Nickerie kowe ra bali
Opo aku salah
Naliko urip sak omah

Rembulan sing ngilo ono segoro
Padhangono ati kulo
Pujaan hatiku ra teko-teko
Neng Nickerie lali kulo

Opo aku salah
Naliko urip sak omah
Aku nangis, aku kangen
Janjine biyen kowe seneng

Neng Nickerie tak enteni
Gek muliho neng kene aku ngenteni
Rembulan sing ngilo ono segoro
Padhangono ati kulo

Pujaan hatiku ra teko-teko
Neng Nickerie ndang muliho
Opo aku salah
Naliko urip sak omah

Aku nangis, aku kangen
Janjimu biyen kowe seneng

Neng Nickerie tak enteni
Neng muliho aku ngenteni
Neng Nickerie gek enggal bali
Ye, he, matur nuwun.

Lirik Lagu Kangen Neng Nickerie oleh Didi Kempot & Dory

👉 Download Lagu Kangen Neng Nickerie oleh Didi Kempot & Dory MP3

8. Ambyar

Wis kebacut ambyar remuk sing ning ati
Opo ngene iki sing jenenge korban janji
Wis ambyar aku kudu kepiye
Metu ngendi supoyo ketemu kowe

Wis kebacut ambyar tresnaku kesasar
Seneng karo kowe selak nggonku milih pacar
Wis ambyar loro sing tak rasakke
Kowe lunggo ninggalke aku ning kene

Wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene
Manise janjimu jebule mung ono lambe
Wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene
Ning opo kowe tego nyekso aku koyo ngene

Sopo sing ra gelo
Yen digawe kuciwo
Ambyar

Wis kebacut ambyar tresnaku kesasar
Seneng karo kowe selak nggonku milih pacar
Wis ambyar loro sing tak rasakke
Kowe lunggo ninggalke aku ning kene

Wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene
Manise janjimu jebule mung ono lambe
Wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene
Ning opo kowe tego nyekso aku koyo ngene

Sopo sing ra gelo
Yen digawe kuciwo
Ambyar

Lirik Lagu Ambyar oleh Didi Kempot

👉 Download Lagu Ambyar oleh Didi Kempot MP3

9. Sewu Kuto

Sewo kuto uwis tak liwati
Sewu ati tak takoni
Nanging kabeh
Podo rangerteni
Lungamu neng endi
Pirang tahun aku nggoleki
Seprene durung biso nemoni

Wis tak coba
Nglaliake jenengmu
Soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu
Senajan sak kedeping moto
Kanggo tombo kangen jroning dodo

Wis tak coba
Nglaliake jenengmu
Soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu
Senajan wektumu mung sedhela
Tak nggo tombo kangen jroning dodo

Senajan sak kedeping moto
Tak nggo tombo kangen jroning dodo

Lirik Lagu Sewu Kuto oleh Didi Kempot

👉 Download Lagu Sewu Kuto oleh Didi Kempot MP3

10. Stasiun Balapan

Ning stasiun balapan
Kuto solo sing dadi kenangan
Kowe karo aku
Naliko ngeterke lungamu

Ning stasiun balapan
Rasane koyo wong kelangan
Kowe ninggal aku
Ra kroso netes eluh ning pipiku

Da a… Dada sayang
Da… Slamat jalan

Reff:
Janji lungo mung sedelo
Jare sewulan ra ono
Pamitmu naliko semono
Ning stasiun balapan solo

Jare lungo mung sedelo
Malah tanpo kirim warto
Lali opo pancen nglali
Yen eling mbok enggal bali

Lirik Lagu Stasiun Balapan oleh Didi Kempot

👉 Download Lagu Stasiun Balapan oleh Didi Kempot MP3

Itulah daftar kumpulan lagu lagu karya Didi Kempot terbaik, dan terpopuler saat ini

Untuk selengkapnya silahkan kunjungi https://go-lagu.com/tag/didi-kempot/

Download Semua Daftar Kumpulan Lagu Didi Kempot di GO-LAGU.com
golagu Golagu adalah media musik digital gratis dengan jutaan link download audio mp3, video mp4, dan lirik lagu. Dapatkan semua konten download paling lengkap dan terbaru.

2 Replies to “Meninggal, Inilah 10 Karya Terbaik Didi Kempot”

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *